Ölmeden Önce Ölmek Nedir?

Ölmeden önce ölmek ile dirilmek kesinlikle aynı şeyler değildir ve aynı anda gerçekleşmezler.

Ölmeden önce ölmek, dirilişten önce geçilmesi gereken basamaktır ve az da sürmez.

Çoğu zaman da yolun sonu zannedilir, ama başlangıç sayılır ve adı üstünde doğum değil, manevi bir ölümdür. İlk tadımı çok güzeldir, ancak, çok uzun sürerse, insana köstek olur. İnsanı hayattan soğutur.

Hayata döndüren, ikinci doğum denebilecek asıl aşama, diriliş aşamasıdır ve diriliş için ölmeden önce ölüm aşaması sonrası emek vermek, ekstra ilim ve frekans yükselten uygulamalar ile destek almak ve bunu yaşatabilen bir kamil insanın bize nazar etmesi birlikte gerekir.

Gördüğüm kadarıyla, ölmeden önce ölen ve dirilememiş ama dirildim zanneden, dirilemediğinin farkına varamamış kardeşlerimiz maalesef çoktur. Çünkü maalesef mürşit geçinen ama mürşit olmayanların çoğu ya diriliş aşamasını bilmemekte ya da bilseler de müritleri etraflarında kendilerine yıllarca pervane etmeyi istedikleri için onları uyandırmak istemezler.

Bir de bu aşamayı gerçekten hiç bilmeyen ama kendini yine de mürşit zannedenler vardır.

Yolu kendisi tamamlamadıysa, nasıl yardım etsinler başkalarına tamamlasınlar diye, edemezler tabii. Dirilişi sahiden bilen ve sahiden dirilten kamil insana rastlamak büyük lütuftur. Onların da çoğu mürşit ya da hoca olarak tanıtmazlar kendilerini, çoğu mürşitliği ya bırakmıştır, ya da hiç mürşit olmamıştır, çok azı mürşitliği sürdürür, ancak gerçekten nasibi olanların karşısına çıkıp onları eğitirler, minnet ve bağlılık da beklemezler, onlar bunu sadece gönüllerinden geldiği için yaparlar.

Onlara rastlamak için kanımca bazı arınmaları yaşamış olmak da şarttır. Gönlünü buna açan ve yeteri kadar arınan herkese nasip olur dilerim.

Nefsani değil, ruhani beslenme…

Ya farkındalık; kendinde yüklü Allah ilmini okuyabilme yeteneğine sahip tek varlık (insan) olmasına rağmen okuyamamak ne gaflettir. Ne ağır yüktür, bilir misiniz. Bu tamamen suret-i insan’ın, siret-i hayvana dönüşmesi tam bir âma halidir.

İblis cemaatinin dünyalık çalışan (yakın ve uzak) müridlerinden oluşur. Şeytanın çekim gücünde olup yakıyn olanlar zaten belli, madde aleminin çekim gücünde olup uzak kalanları (kozalı yaşamı) üst düzeyden yönetip kozası içinde tutmayı beceren, onlardan rengarenk ipek kumaşlar üretip dünyalığını tatmin için dünya liderliğine soyunan illümaniti kulubunun saltanatını sürdüren şeytani enerjiden beslenerek görevine sadık şekilde devam ettirenler.

Diğerleri de bu kulübün menfaatleri için kozalarında tutulup üretmeye devam eden koza içi yaşayan koyun sürüsü işçilerdir. Devamlı koza içi rahatlığı (dünyalık için) için beslenirler. Beslendikleri şey madde alemine hakim olan bu kulübün ürettiği kağıt parçasından ibaret paradır.(dut yaprağı) Bundan beslenip kozasını örerek maddeci kulüp üyelerinin yarattığı suni cennetinde rengarenk ipek kumaşlar, altlarından ırmaklar akan sırça köşkler, huriler olarak maddesel enerjiye dönüşürler.

Oysaki hakikat bu değildir. Hakikat suret-i insan siret-i rahmandır. Gerçek yaşam kozanın dışındaki özgürlüktür. Kendindekini okuyabilmendir. Halife oluşundur. Halife özelliğini aktif etmendir. Buda kağıt parçalarına kölelik yaparak (illuminatinin devamlı ürettiği dut yaprağıyla beslenerek değil) Kendinde mevcut sonsuz enerjiyi (ayna nöronlarını) madde ötesi frekans dalgalarıyla tanıştırmakla oluyor.

Yani nefsani değil ruhani beslenme. Yani özgür olup aslına dönük sanal varlığını ortadan kaldırmaya yönelik ihtiyaçsız halini yakalamak. Çokluk aleminden firar edip yegane(tek) mevcut olan öz varlığınla tanışma faslı. Yani halife özelliğini aktif ederek öz kaynaklardan (Esmaül Hüsna’yla) Kuran’la beslenme şeklidir.

Yani kuranın şifresi la ilahe illallah deşifre etmendir(okumandır). ”Yani suret-i adem siret-i nuru Muhammedi” olduğunu bilmek. İnsan olarak bu yeteneğe (Halifetullah özelliğine) sahipsin. Yeter ki kozanı delerek özgürlüğüne kavuş, sana sular seller gibi ilim(enerji) akar. Aksi bu kulübün istediği yeni dünya düzeninin dışına çıkamaz onların kölesi ve dilediği gibi dünyalık yaşarız.

Allah korusun… /ya farkındalık…

Dünyalite

Çakra-ların Hakikati ve Nefs Mertebeleri
Hakikat Nedir?
Şifaya Niyet Duası
Paylaştıkça çoğalır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

DUNYALITE