Access Bars Nedir, Faydaları Nelerdir?

Access Bars Nedir?

Access Bars, Gary Douglas tarafından 1990’lı yılların başında keşfedilen ve elle uygulanan bir yöntemdir. Dünyanın birçok ülkesinde eğitim almış ve uygulama yapan binlerce access kolaylaştırıcısı, milyonlarca da seans almış insan vardır.

Access Consciousness ise özünde bilince erişim anlamına gelir. İnsanları daha fazla bilinçlendirerek ve sahip oldukları mucizeyi alıp kabul etmelerine izin vermektir.

Access Bars Nasıl Etki Eder?

Kafan ve çevresinden geçen 16 enerji barından oluşur. Bu 16 enerji barı vücud üzerinde belirli olan alanlar ile bağlantılıdır.

Kafada bulunan sinaps boşluklarında ise elektromanyetik frekansların yer aldığı 32 nokta vardır. Bu enerji dalgaları tüm hayat işlevlerini etkiler.

Barlar bize ait olan tüm fikirlerin, düşüncelerin ve hareketlerin eloktromanyetik frekans dalgalarını depolar.

Bilimsel analizlerde Nero Bilimci Dr. Jeffrey Fannin danışmanlık yaptığı kişileri bars seans öncesi EEG taraması yaptırıyor. (EEG Beynin elektriksel faaliyetlerinin kayıtlanması işlemi olup, uluslararası kabul edilen haritalandırma işlemine verilen ad) Bu taramada danışanların yoğun aktivasyon olan bölgeleri tespit ediliyor (kırmızı ile gösterilen bölgeler)

Dr. Fannin bars seansı sonrası danışanların tekrar EEG taraması yapıyor ve kırmızı bölgelerin tamamen gittiğini görüyor. Dr. Fannin durumu şöyle açıklıyor;

Kırmızı ile gösterilen bölgelerde yoğun aktivasyon vardı ve seans sonucunda kaybolmaları demek, odaklanma, konsantrasyon, uyumluluk, tutarlılık. Kalp beyin tutarlılığın artışı yani danışanın bilincinin açılması demektir diye özetliyor.

Dr. Fannin daha sonra danışanlara düşük frekans ile tomografi taraması yapıyor. TOMOGRAFİ (bir organ ya da organizma kesitinin röntgenle filmini çekme yöntemi) ve burada da TALAMUS denilen bölgenin, açıldığını ve gittikçe TAÇ ÇAKRA ya doğru yaklaştığını ve danışanların beyinlerinde alan açtığını gözlemliyor.

Talamus, koku duyusu haricinde, tüm sistemlerden gelen sinyaller için bir kapı görevi görür. Bunun yanında amaca yönelik bilinçli davranışlardan sorumludur.

TAÇ ÇAKRA/mız beyin ve sinir sistemimizden sorumludur, yönettiği ana salgı bezi hipofiz bezidir. Taç çakramızın dengesizliginde kronik migren, felç, beyin tümörleri, amnezi, koma hali ile bilişsel hezeyanlar tezahür edebilmektedir ve ayrıca stres kaynaklı rahatsızlıklar, anksiyete bozuklukları, histeri ve depresyon kaynaklı rahatsızlıklar ortaya çıkabilir.

Ayrıca; Dr. Lisa Cooney vücut ısısına dayalı beden ısı ölçümü adı verilen çalışma yapıyor, ve bütün bu ölçümlerde ayrıntılı bir şekilde en baştaki değerler (depresyon, alerji, sindirim bozukluğu…)

Bars seansın sonunda alınan seansın bedende hızlı bir detoks etkisi yaptığını, bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiğini, blokajların çözülmesine yardımcı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

Access Bars Faydaları Nelerdir? Access Bars Nelere İyi Gelir?

* Öğrenmeyi güçleştiren dikkat Eksikliği ve hiperaktivite Bozukluğu ( ADHD ) durumların aşılmasında yardımcı olur.

*Odaklanma, problem çözme ve mantık yürütme noktlarında gelişim sağlar.

* Beden ve zihindeki gerilimi yok eder.

* Stresi azaltır.

* Üzünteyi en az indirir.

* Öfke ve kızgınlığı azaltır.

* Daha dengeli bir ruh hali içinde olmanızı sağlar.

* Depresyonun etkisinin azalmasında etkilidir.

* Endişelerinizin ve Korkularınızın giderilmesini sağlar.

* Enerjiyi arttırır.

* Bedenin geç yaşlanmasını sağlar.

* Huzur ve güven duyguları yaratır.

* Rahatlamayı sağlar.

* Sınav stresini azaltır.

* Kabullenmeyi sağlar ve ilişkilere yardımcı olur.

* Kişisel kısıtlamaları ortadan kaldırır.

Bilimsel video linki.

Şifa olsun.

Kolaylaştırıcı: Ebru Nazlı Aksoy

Dünyalite

Access Bars ile Neler Mümkün?
Düşünceler ile Dönüştürme Gücü
4 Anlaşma ile Hayatı Dönüştürmek
Paylaştıkça çoğalır.

Access Bars Nedir, Faydaları Nelerdir?” için 3 yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

DUNYALITE