İnsanlığın Yeni Döneme Geçişine Hizmet: Rehber Ruhlar

Işık, rehber ruhların size ihtiyacı var. Uyananların, yeni uyanışa başlayanların, kafası karışık olanların, korkanların…

Tekrarladığımız söylemlerin zamanı. Bu söylemleri uygulamaya geçirmenin, ışığınıza, şifanıza, bilgeliğinize, ruhunuzun açtığı kapılara ihtiyacı olanların zamanı.

Işığınızı yaymak hiç bu kadar önemli olmamıştı. Size verilen göreve sahip çıkmak. Şifa dağıtmak, melekleri korumak, olanları anlatmak, açtığınız mühürlerden süzülen bilgileri yaymak.

En önemlisi kendinizi An’da ve nötr tutabilmek. Güçlü olmak zorundasınız. Hem kendiniz hem de çevreniz için. Size verilen ışığı en saf haliyle geri dağıtabilmek için kendi iç bakımınızı yapma zamanıdır. Hala geçmişle ilgili özlem, takıntı, pişmanlık kaldıysa o alanlarda temizlik yapılması gerektiğine işarettir. Geçmiş An’da yaşanıyorsa en saf haliyle arındırıp, şu An’da bulunduğunuz bilgelikle yeniden yazın. Bakış açınız, dünyayı algılayışınız tamamen değişti. O zaman halen yaşanan geçmiş neden aynı kalsın? Nasıl aynı kalabilir ki? Dinamik bir şeklide değişimden geçiyor geçmiş dediğimiz aslında An’da yaşanan her hatıra. Siz uyumlanırken, DNA’nıza kadar yenilenirken, anılarınız da yenileniyor. Bu içe dönüşte geride kalmış bir An bırakmadan, tertemiz bir sayfayla ilerliyoruz.

Geçmişi temizleme kapısı çok önce açıldı, Kasım, Aralık ve Ocak ayı en yoğun yaşandığı aylardı. Bu arındırma yaptırıldı ki, insanlığın yeni dönemine geçiş yapabilelim. Taşıdığınız yüklerle, insanlığın geçeceği bu sınavda yol alamazdınız, yol gösteremezdiniz çünkü.

Rehber ruhlarsınız. Kristal, elmas, altın çocukların yolunu açmaya gelmiş sistem bükücü rehber ruhlar.

Yol daha yeni başlıyor. Var olan sistemin yıkılması için yapılması ve yaşanması gerekenler var.

Rehber ruhlar olarak havlu atma, ben kaçtım deme lüksünüz yok. Sosyal izolasyonu en dibine kadar yaşamış bir ruh olarak ortaya çıktım, sizler de çıkın lütfen. Saklanacak, var olan bilginizi, şifanızı kendinize saklayacak zaman değil. Kolektif şuura aydınlık yaratımlar yapma zamanı.

İnsanlığın kıyımlarına, vahşetine, kölelik düzenine, sistemin yıkımına, bencilliğine ağlama, şikayet etme zamanı da bitti.

Kolektif şikayetlerinizin, ah’larınızın, çığlıklarınızın hepsi duyuldu. Bunlar kaydedilip, size, bunlara denk gelen görmeniz gerekenler gösterilmeye hazırlanırken, size yavaş yavaş uyarı mesajları gelmeye başladı.

‘Panik olmayın, An’da kalın, kolektif şuurla bağlarınızı kesin, algoritmanın yankı odalarından çıkın, onların papağanı olmayın, kalbinizin, ÖZ’ünüzün sesinde ilerleyin, korku, endişe, felaket mesajlarını yaymayın, ışığa hizmet adı altında karanlığa hizmet etmeyin çünkü ışık da, karanlık da aynı kanaldan geliyor. Durduğunuz yer, olduğunuz AN, seçtiğiniz gerçeklik ve oynatılmasını ister bilinçli, ister bilinçsiz seçtiğiniz gerçeklik çok önemli’ denildi.

Paralel evrenlerin varlığı, geçişleri o kadar net önümüze konuldu ki. Saniyede kaç paralel evrene girip çıktığınızı bilseydiniz, nasıl davranır, düşünür ve yaratırdınız? Bu dünyanın bir çok alternatifinin olduğunu, her birinde farklı senaryoların oynandığını, farklı gerçeklikler olduğunu bilseniz ve sizin bunlara kimi zaman bilinçli kimi zaman bilinçsiz girdiğinizi söylesem. Yarattığımız her An’ın, her düşüncenin ne kadar hayati önem taşıdığını biliyorsak artık…

Kiminiz duydunuz, kiminiz yok saymayı tercih ettiniz bu mesajları. Bu da gayet normaldir insanın doğası gereği. Suçlamak yerine, alternatif çözümler üretmek. Tıpkı su gibi, aslında olmayan doğru ve yanlışın çevresinden akabilmek. Her şeyden önce nötr kalabilmek. Su yargılamaz, su önüne engel çıktığında durmaz.

Işık ruh Bruce Lee’nin dediği gibi: Zihnini boşalt. Şekilsiz, biçimsiz, su gibi olmalısın. Suyu bir bardağa döktüğünde, bardak olur. Suyu bir şişeye döktüğünde, şişe olur. Suyu bir demliğe döktüğünde demlik haline gelir. Su damlayabilir ve çökebilir. Su gibi ol dostum.” 

Hiçbir şey için geç değil. An’da yaşanıyor her şey. Bütün senaryolar, bütün yaratımlar geri alınabildiği gibi, yeniden yazılabilir. AN’da yaşanıyor geçmiş ve gelecek dediğiniz. An’da, su gibi dirençli, su gibi esnek, su gibi sakin ve nötr kalabilmek. Su gibi ışığın senden akıp gitmesine izin vermek.

Çağrım sizleredir rehber ruhlar. Sevginizi, şefkatinizi, ışığınızı, bilginizi, şifanızı yaymanızın çağrısıdır.

Yazdığımız kolektif senaryonun alternatifini yazmanız içindir bu çağrı.

Başkasının yazdığı senaryoda oyuncu olmayın artık. Senarist ve yönetmen koltuğuna çağırıyorum hepinizi.

Ben bu oyunda yokum dedik ve çıktık oyundan? Bir sonraki adım?

Bir sonraki senaryoyu yazanları ön saflara bekliyoruz.

Stay woke…Uyanık kalın…

A Change is Gonna Come…

Mitakuye Oyasin – We are all ONE 

Pia π

Fb: Pia Pınar Hesabından Alınmıştır…

Yeni Dünya Düzeni ve Ben
Hayatındaki İlk Soru Ne Olmalı?
Nefes ile Çakraları Arındırma Nasıl Yapılır?

Dünyalite

Paylaştıkça çoğalır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

DUNYALITE