Düşün, Hisset, Varet (Secret)

Yıllardır bizlere çok çalışırsan kazanırsın gibi bir bilgiyi yüklediler. Halbuki inanırsan başarırsın. Bütün evrensel sistem inanç üzerine kurulu.

Matrix filminin konusu bile inanma üzerine. Neo, mermileri durdurduğunda yukarıda Morpheus dedi ki o inanmaya başladı. Matrix 2′ de film biterken tanrı ile kâhin arasındaki konuşma söyle oldu.

Tanrı – Neo’nun seçilmiş biri olduğunu nerden biliyordun.

Kâhin – Bilmiyordum sadece inanıyordum.

Bunun gibi birçok film var birisi de “Sonuna Kadar” filmi. Film kumarbaz ve alkolik bir adamın hayatını değiştirdiği ve sokak çocuklarından şampiyon yaptığı bir filmdir.

Sizleri kendilerine köle yapmak için, çok çalışırsan kazanırsın demişler.

Halbuki İslam dini inanma üzerinedir. İnanırsan kazanırsın inanırsan başarırsın.

Şimdi bunun sırrını anlatacağım.

Bizim sırat köprümüz diyaframdır. Diyaframın altı dünya diyaframın üstü ahirettir. Hepsi sende gizlidir. Alemde senden başka gidilecek yol yok. Ya kendine gelirsin ya da kendini kaybedersin.

Diyaframın altında üç çakra vardır. Bunlar kök yani madde, duygu yani su çakrası devamlı değişken gel gitleri olan hareketli çakra üçüncüsü ise akıl çakrası bu da dualite ile çalışır. Yani iyi-kötü, doğru-yanlış, günah-sevap gibi. Çalışma şekli diyafram altındaki mide (akıl çakrası) den başlar, bağırsaklardan (duygu çakrası) devam eder ve anal (kök çakra) yoldan çıkar.

İşte sır burada biz düşünerek yaratırız sonra bunu duygularımıza indiririz, duygular da inanırsa onun olacağına sonra düşüncemiz gerçekleşir.

DÜŞÜN (ne düşünürsen o olur, mutlaka olur.)

HİSSET (düşünmek yetmez inanmak ve hissetmek lazım.)

VARET (işte bütün başarılı insanlar inanan insanlardır.)

Birisi inanıyor ve cumhurbaşkanı oluyor. Birisi inanıyor zengin oluyor. Birisi meşhur olacağına inanıyor ve tanınmış biri oluyor.

İnanın başarırsınız.

Anday Yolaç

Dünyalite

Paylaştıkça çoğalır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

DUNYALITE