Netflix Prison Break Dizisi: Bütün Sır Kendinde Gizli

Prison Break dizisinin 2.dikkat analizini ve spiritüel değerlendirmesini paylaşmak isteriz.

Bütün sır insanın kendinde gizlidir.

İnsanlar birçok şeyi öldükten sonraya bırakırlar. Halbuki ölünce insan resetlenir ama haberi yoktur. Düşünün ki başınıza bir odunla vursalar nasıl hafızanızı kaybedersiniz. İnsanın en büyük travması ölmek, zaten hafızayı sıfırlayan bir durumdur. Bütün kayıt mental ve astral düzeyde kalır.

Bir dizi vardı Prison Break. İkinci dikkate geçemeyen insanlar bu kurguyu aksiyon dizisi olarak seyrettiler. Burada bir adam vardır ve kardeşini hapisten kurtarmak istemektedir.

Tasavvuf da hapis dünyadır. Erenler, evliyalar diğer tarafa geçtikten sonra melekler sorarlar. Cennet mi yoksa daha başka ne istersiniz diye. Erenler derler ki bize bir fırsat daha verin dünyadan bir kardeşimizi daha uyandıralım. O bir kişiyi uyandırmak için dünyaya bu meşakkatli yolculuğa talip olurlar. İşte burada da kardeşini kurtarmak için bir karıncayı bile incitmeyen adam hapse girmeye çalışır.

İçeri girmeden önce hapishanenin bütün proje planlarını kendi vücuduna dövme yaptırır. Böylelikle kimse üzerinde bir kaçış planı olduğunu anlamaz. Ta ki odasına bir deli yerleşinceye kadar. Deli üzerindeki şekillere bakınca gardiyana bu adam kaçacak der. Tasavvuf da “deli olmadan veli olunmazderler. Adam üzerindeki şekillere bakarak hapishaneden kaçar ve kardeşini kurtarır.

Buradan çıkarılacak sonuç, her şey sana dövme olarak yüklendi ve bütün çıkış yolları sende saklı. Ama sen kendini okuyamıyorsan nasıl çıkacaksın bu hapishaneden.

Diyaframdan aşağısı dünya, diyaframdan yukarısı ahiret. Hala ahiret bekleyenlere duyurulur.

Prison Break Replikleri;

Yakınlık, uzaklıktan daha zorludur. Çünkü her yakın olmada kaybetme korkusu, uzaklık olduğunda ise kavuşma ümidi vardır.

Dostlarını her zaman yakında yut, düşmanlarını ise daha yakında…

Para ile her şey yapılır diyen adam, para için her şeyi yapmaya hazır olan adamdır.

Dünyada görmek istediğin değişim ne ise sende onun bir parçası ol.

Ben yalnızca Tanrı’nın önünde eğilirim! Ama onu şuan da burada göremiyorum..

Anday Yolaç

Netflixte İzle

Lost Spiritüel: Berzah Alemi

Netflix Dark Dizisinden 22 Etkileyici Replik

Dünyalite

Paylaştıkça çoğalır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

DUNYALITE